Yanti Sutikno

Assalaammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

mine Роден в Сурабая, преди 40 години, I, yanti, дъщеря на 2 от 4-те братя е мюсюлманин. И в ерата на брак до 16, Слава Богу, аз бях благословен с три деца, дъщеря на 15, син на 11 години и най-малкият ми дъщеря на 7 години.

От детството ми обичаше да чете, да не говорим като завършва основно училище, I са завършили някои доста тежки книги. Jazakallahu KH Кн. в края на любимия баща, който има много търпение и отделете време, за да ме придружи до книжарницата, аз му казах да слушате и да отговори на въпроси, които могат да бъдат "доста странно" за моята възраст. Нека Бог да е павиран и го прослави в неговия гроб "Yaumil End" Amin

Аз съм наистина благодарен и даде съпруг, който е толкова търпелив и винаги ми даде възможност да въздух "работи". Надяваме се, Бог ще му даде простор в света и в отвъдния. Амин

Сегашната ми дейност ..., домакини. Ngurus деца, управление на домакинството, така че ние винаги VEGAS, mawadah, warohman. "Добавяне на науката" в някои места. Всеки сега и тогава .... следват ... намери препитание.

Jazakumullahu khairan katsiran да ... вече отвори този блог, да се надяваме, че ще бъде откриването "нашето приятелство dijalanNYA". Аз ще се опитам да винаги да бъде нова всеки ден тук ... Insha Аллах.

Wassalammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

Това е малко за нас ...

усилвател; ID = 1513209474821350716 & папка = F "целеви =" _blank ">