Yanti Sutikno

Assalaammu'alaykum Warrahmatullaahi Wabarakaatuh

mine Роден в Сурабая, преди 40 години, I, Yanti, дъщеря на 2 от 4 братя е мюсюлманин. И в ерата на брак до 16, Слава Богу, аз бях благословен с три деца, дъщеря на 15, син на 11 години и най-малкият ми дъщеря на 7 години.

От детството ми обичаше да чете, да не говорим като завършва основно училище, I са завършили някои доста тежък книга. Jazakallahu KH Кн в края на любимия баща, който има много търпение и отделете време, за да ме придружи до книжарницата, аз му казах, да слушате и да отговори на въпросите, които биха могли да бъдат "доста странно" за моята възраст. Нека Бог да бъде постлан и го прослави в гроба му "Yaumil End" Амин!

Аз съм наистина благодарен и даде съпруг, който е толкова търпелив и винаги ми дава възможност да въздух "работи". Надяваме се, Бог ще му даде простор в света и в отвъдния. Амин

Моите дейности сега ..., домакини. Ngurus деца, управление на домакинството, така че ние винаги sakinah, mawadah, warohman. "Добавяне на науката" в някои места. Всеки сега и тогава .... последващи действия ... търси препитание.

Jazakumullahu Khairan katsiran Да ... вече отвори този блог, надявам се това ще бъде откриването "приятелството ни dijalanNYA". Аз ще се опитам да бъде винаги по нещо ново всеки ден тук ... Insha Аллах.

Wassalammu'alaykum Warrahmatullaahi Wabarakaatuh

Това е малко за нас ...

усилвател; ID = 1513209474821350716 & папка = F "целеви =" _blank ">