Yanti Sutikno

Assalaammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

mine Роден в Сурабая, преди 40 години, аз, yanti, дъщеря на двама от четиримата братя е мюсюлманин. И в ерата на брака е до 16, Слава Богу, аз бях благословен с 3 деца, дъщеря на 15 години, 11 години син и най-малката дъщеря на 7 години.

От детството Аз наистина обичам да чета, да не говорим за първична дипломирането училище, I са завършили някои доста тежки книги. Jazakallahu KH Кн починал любим баща, който има много търпение и отделете време, за да ме придружи до книжарницата, аз му казах, да слушате и да отговори на въпросите, които може да са "доста странно" за възрастта си. Нека Аллах да освободят гроба му и го почитате в "Yaumil End" Amin

Аз съм наистина благодарен, и даде съпруг, който е толкова търпелив и винаги ми даде шанс на въздуха "работи". Надяваме Бог ще му даде място в света и в отвъдния. Амин

Представям дейност ..., домакиня. Ngurus деца, управляват домакинството, така че ние винаги sakinah, mawadah, warohman. "Добавяне на науката" на няколко места. Нередовно .... следвайте ... търси препитание.

Jazakumullahu Khairan katsiran Да ... вече е отворен този блог, надявам се това ще бъде откриването "нашето приятелство dijalanNYA". Аз ще се опитам да бъде винаги нова всеки ден тук ... Inshallah.

Wassalammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

Това е малко за нас ...

усилвател; ID = 1513209474821350716 & карта = F "целеви =" _ празно ">