Yanti Sutikno

Assalaammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

mine Роден в Сурабая, преди 40 години, аз, yanti, дъщеря на двама от четиримата братя е мюсюлманин. И в брак възраст до 16, Слава Богу, аз бях благословен с три деца, дъщеря на 15 години, 11-годишен син и най-малката дъщеря на 7 години.

От детството Обичах да чета, да не говорим за първична дипломирането училище, I са завършили някои доста тежки книги. Jazakallahu KH Кн починал любим баща, който има много търпение и отделете време, за да ме придружи до книжарницата, чуй ме говорим и да отговори на въпроси, които биха могли да бъдат "доста странно" за възрастта си. Нека Аллах да опразнят гроба му и го почитате в "Yaumil End" Amin

Аз съм наистина благодарен, и даде съпруг, който е толкова търпелив и винаги ми даде възможност да въздуха "работи". Надяваме Бог ще му даде простор на света и отвъдното. Амин

Моят дейности сега ..., домакиня. Ngurus деца, управляват домакинството, така че ние винаги sakinah, mawadah, warohman. "Добавяне на науката" на няколко места. По всяко време .... следвайте ... търсят препитание.

Jazakumullahu Khairan katsiran да ... вече отвори този блог, надявам се това ще бъде откриването "нашето приятелство dijalanNYA". Аз ще се опитам винаги има ново всеки ден тук ... Inshallah.

Wassalammu'alaykum Warrahmatullaahi wabarakaatuh

Това е малко за нас ...

усилвател; ИД = 1513209474821350716 & карта = F "целеви =" _ празно ">